yulaflibarUzmanlarımız sizin için uzun süre tok tutan ve düşük kalorili “Yulaflı Bar” tarifini hazırladı.

MALZEMELER

7-8 adet kuru kayısı

5 adet kuru incir

½ kase kuş üzümü

½ kase badem

½ kase yulaf ezmesi

2 adet yumurta

HAZIRLANIŞI

Kuru kayısı ve kuru inciri küçük küçük dilimleyin. ½ kase fındık ve badem içini çok ufalanmadan

rondodan geçirin. 2 yumurtayı geniş bir kapta çırpın. Kuru meyveleri, fındık ve badem içleri ile yulaf

ezmesini bu karışıma ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine 1 yemek

kaşığı dolusu toplar bırakın 170 derecelik fırında 20 dakika pişirin

Afiyet Olsun…